Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop  

03-05-2018

Undersøgelse om samarbejdet mellem forældre og fagfolk på bosteder

Er du forælder til en voksen (18+) med autisme, der bor og får støtte på et bosted? Så vil vi meget gerne høre mere om dit samarbejde med de fagfolk, der er omkring dit barn i hverdagen.

Vi hører ofte og oplever, at kvaliteten i både private og offentlige botilbud de senere år har været svingende eller nedadgående – særligt i forhold til specialisering og viden om autisme. 

Det vil vi undersøge nærmere. Derfor har vi nu lavet et spørgeskema, som skal give os mere viden om, hvordan forældre har det med kontakten til deres voksne børns bosteder – og samarbejdet med fagfolkene der. 

Besvar vores spørgeskema om samarbejdet HER.

Med denne undersøgelse vil vi forsøge at få fokus på, hvordan det ser ud med specialiseringen på bostederne lige nu - og hvad der skal til for at have et godt samarbejde med hinanden. Derudover vil vi gerne finde ud af, hvordan kontakte mellem forældre og bosteder kan blive bedre.

Undersøgelsen kan dog ikke dække alle forhold - derfor har vi sørget for, at der er mulighed for at skrive kommentarer til flere spørgsmål. Kommentarer er ofte med til at give en større indsigt, fordi man der kan uddybe og forklare sit svar. De svare tager vi også med i vores videre arbejde. 

Undersøgelsen har i alt 16 spørgsmål – og dækker både private og offentlige bosteder.  

Det er vigtigt for Landsforeningen Autismes politiske arbejde, at vi hører fra forældre og får et indblik i, hvordan samarbejdet med fagfolk og kvaliteten på bosteder er lige nu. Med mere viden og indblik vil vi arbejde videre politisk med at sikre god trivsel for voksne autister på bosteder – og godt samarbejde mellem bostedet og forældre/pårørende. 


Følg os på Twitter
   
Landsforeningen Autisme. Banestrøget 19, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65