Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop

31-10-2014

Der er opstået et nyt begreb i den offentlige debat vedrørende børn der inkluderes i folkeskolen. Landsforeningen Autisme finder begreber som stigmatiserer børn ekskluderende. Vi mener at måden man italesætter gruppen af børn med handicap, er med til at udstille og ekskludere dem fra fællesskabet.

Landsforeningens formand stiller undervisningsministeren spørgsmål til begrebet “inklusionsbørn”. Læs Undervisningsminister Christine Antorinis svar.

Brev til Christine Antorini
Svar fra Christine Antorini